HomeΠαπούτσιαΑθλητικάLOTTO SPEEDEVO 600 AMF Αθλητικό 36-38
HomeΠαπούτσιαΑθλητικάLOTTO SPEEDEVO 600 AMF Αθλητικό 36-38

LOTTO SPEEDEVO 600 AMF Αθλητικό 36-38

Κωδικός : LT217522/12
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

25,00 39,00 

LOTTO SPEEDEVO 600 AMF Αθλητικό 36-38

Επαναφορά Επιλογών
Στα αγαπημένα
Στα αγαπημένα
Κατηγορία :

Description

LOTTO Αθλητικό με αυτοκόλλητο για την καλύτερη εφαρμογή στο ποδαράκι. Με ειδικό υλικό αδιάβροχο στο πάνω μέρος για να αερίζεται το ποδαράκι και με σόλα άνετη, ευλύγιστη και αντιολισθητική για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Με ειδική κατασκευή EVA Injected Midsole στο εσωτερικό της σόλας, το οποίο είναι ένα πολυμερές στοιχείο που έχει εξαιρετική αντοχή στο στρες και στους κραδασμούς. Η ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού είναι το υλικό μεταξύ της εξωτερικής σόλας και της εσωτερικής (το σημείο που πατάει το πατουσάκι). Η κατασκευή αυτή προτείνεται σε αθλητικά παπούτσια καθότι προσφέρει άνεση και σταθερότητα.

Διαθέτει επίσης την ειδική τεχνολογία Puntoflex στην σόλα του, με την οποία επιτρέπει στο πόδι να λυγίσει σωστά αλλά και να δώσει μια εξαιρετική απόδοση.

Το υλικό του είναι συνθετικό και η σόλα του από λάστιχο το οποίο την κάνει ευλύγιστη αλλά και αντιολισθητική για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σχεδιασμένο από τα ειδικά εργαστήρια της LOTTO η ειδική κατασκευή AMF (Adopt Memory Foam) στο εσωτερικό της σόλας, όχι μόνο προσφέρει μέγιστη άνεση, αλλά υποστηρίζει και ξεκουράζει το πόδι κατά την διάρκεια κάθε δραστηριότητας. Το AMF είναι ιδανικό για όλες τις ανάγκες. Μειώνει τους κραδασμούς, υποστηρίζει και προστατεύει τα πέλματα των ποδιών και κάνει την τακτική ελαφριά σωματική άσκηση ευκολότερη.

FIT&GO –> Άμεση και μέγιστη άνεση από την πρώτη χρήση, υποστηρίζοντας όλες τις χρήσεις.

LONG MEMORY –> Άμεση προσαρμογή στο σχήμα του πέλματος του κάθε ποδιού.

QUALITY OVER TIME –> Η θερμοσυγκόληση κατά μήκος της σόλας, υποστηρίζει την μέγιστη αντοχή του προϊόντος σε βάθος χρόνου.

ULTRA LIGHT –> Πολυμερής ένωση με ιδιαίτερη πυκνότητα για μεγαλύτερη άνεση και ελαφρύτητα του παπουτσιού για πιο ξεκούραστο περπάτημα.

WASH & DRY –> Πλένεται στο πλυντήριο σε χαμηλές θερμοκρασίες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Να στεγνώσει φυσικά και να μην έρθει σε επαφή με σώματα που εκπέμπουν θερμότητα. Επίση να μην εκτεθεί στον ήλιο.

Ένα παπούτσι που αναπνέει, προσφέρει άνεση και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος

36, 37, 38

Χρώμα

ΛΙΛΑ

X